Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lakrdija: Stipe Perica prijavljen Disciplinskoj komisiji HNS-a

Lakrdija: Stipe Perica prijavljen Disciplinskoj komisiji HNS-a

Od igrača je zatraženo da se očituje na niz nebuloza koje su mu napakirali

Stipe Perica prijavljen je Disciplinskoj komisiji Hrvatskog nogometnog saveza, te je od njega zatraženo da se očituje na niz nebuloza koje su mu napakirali kao prekršaje u vrijeme nastupa za mladu reprezentaciju.

U prvi mah smo pomislili da je prijavljen zbog njegovih izjava u javnosti, ali službeno one nisu razlog, nego nekakva hrpa gluposti koja se svodi na rekla-kazala.

No, ovo treba shvatiti ozbiljno jer kada iza prijave stoji Romeo Jozak, osoba od najvećeg povjerenja Zdravka Mamića, onda je jasno da nema šale i Perici ostaje neravnopravna borba, gdje ga ista strana tuži i sudi, bez obzira što pravno Jozak i disciplinci nemaju međusobne veze.

Na kraju ćemo citirati što je Perica, među ostalim, izjavio za 24 sata nakon ispadanja mlade reprezentacije:

- Krucijalna je bila utakmica s Gruzijom u gostima. Nije alibi, ali put u Gruziju bio je organizacijska katastrofa. Nismo ništa jeli, sat i pol smo se vozili autobusom na svaki trening i utakmicu, a 15 igrača se vratilo s puta otrovano hranom.

- Ljudi su podijeljeni, gotovo cijela Dalmacija ne prati više reprezentaciju, priča se samo o prekidanju utakmica... Hrvatska reprezentacija morala bi biti reprezentacija svih. I Dalmatinaca, i Purgera, i Zagoraca, i Slavonaca, a ne samo nekih.

Ponavljamo, nije prijavljen zbog izjava, ali ne možemo se oteti dojmu da su upravo one potakle Jozaka i društvo da krenu u akciju.


Vaša reakcija na temu