Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matko Begović Lakrdija: Trener Lokomotive Sreten Ćuk u Makarskoj vodi 2003. godište, iako ga u nedjelju čeka Dinamo

Lakrdija: Trener Lokomotive Sreten Ćuk u Makarskoj vodi 2003. godište, iako ga u nedjelju čeka Dinamo

Pojavom na turniru regija u organizaciji HNS-a, nemalo je iznenadio sve nazočne

Na turniru regija za 2003. godište, koji se igra u Makarskoj, a organizira ga HNS, momčad Središta Zagreb danas je vodio trener Lokomotive Sreten Ćuk!

On je, naime, ujedno i instruktor tamošnjeg Županijskog saveza, pa sudjeluje u ovom selektivnom procesu, gdje glavninu njegove ekipe čine dječaci iz Dinama.

Inače, s obzirom da se u nedjelju u 15 sati u natjecanju MAXtv Prve lige sastaju Dinamo - Lokomotiva, za očekivati bi bilo da gostujući trener priprema svoju ekipu, stoga su svi ostali iznenađeni vidjevši ga da vodi dječicu na turniru.

No, hrvatski nogomet odavno se pretvorio u lakrdiju, a utakmice Dinama i Lokomotive priča su za sebe, stoga nas više ništa ne treba čuditi. Na kraju još notirajmo i da je Središte Split golovima Čubelića s 11m i Ivčevića svladalo Ćukovu momčad.  

Vaša reakcija na temu