Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr LIGA VETERANA: Lako je pobijediti kad na branci imaš Zlatka Runju

LIGA VETERANA: Lako je pobijediti kad na branci imaš Zlatka Runju

Navijači su krajnje nezadovoljni, do Nove godine Uprava 80-ih može očekivati svašta

BIBERON MARASKA - FIRULE 1967 3:0

Tko zna koji bi rezultat na kraju ostao da na branci Biberona nije bio Zlatko Runje. Mlađi iz vratarske dinastije Runje nonšalantno je zaustavljao respektabilne udarce igrača Firula, poglavito Kalebića i Bobana. Ipak, dojam ponekad vara, tako da se često ponešto pita i napadače Biberona. Laura, Aničić i Špalj morali su se svojski potruditi ne bi li svladali vrlo dobrog vratara Lučeva za teških 3:0.

COSMOS - MIKROFON 2:3

U utakmici gdje su oba takmaca bili prisiljeni na gol poslati igrače, bolje su profitirali igrači Mikrofona. Nezaustavljivi Marijo Mijočević s tri eurogola stavio je točku na 'i' na svoj nastup za deset. Drugi gol Mijočevića skroz s aut crte u suprotne rašlje već drugu sedmicu odušavljava internet. Cosmos je atraktivnim golovima Marka Rosandića i Jure Mišerde donekle opravdao mlak dojam. 

JADRANSKO OSIGURANJE - ŠIMIĆ DOM 7:1

Tek što je počelo, napadač Šimić doma Stričević pogađa gol pored istrčalog vratara Osiguravatelja. Nakon toga slijedi rapsodija igrača Tadije Mamića Maminha, gdje do kraja igrače Šimić doma stiže teški potop. Većina golova Osiguravatelja djelo je Drage Damjanovića Batine čije prekide iz kornera i auta agilni napadači plavo/bijelih trpaju u mrežu Vidića. Goropadni Jure Aljinović tri puta je pogodio, dok je Mišić volejima dva puta tresao mrežu. Po jednom Gugić i Katalinić uspijeli su se upisati u strijelce. Na golu Jadranskog iz naftalina izvađeni Renato Grgatović fantastično je čuvao mrežu, te sa serijom obrana podizao publiku na noge. 

ČISTOĆA - ELEKTRODALMACIJA 1:0

Tvrda utakmica gdje tek jedan bljesak Frane Baraća određuje pobjednika. Spomenuti napadač pod prekršajem uspijeva uputiti udarac put gola Elektrodalmacije kojeg odbijanjem kroti vratar Biočina. Za nesreću po navijačice Elektrodalmacije balun se odbija do Baraća koji se uspijeva osloboditi zagrljaja beka modrih. Vratar Biočina napušta vrata i kreće put Baraća koji nonšalantno odigrava na Dražena Jurčića. Jurčić ostaje sam na prazna vrata i s lakoćom ubacuje balun u branku.

PODSTRANA - SINTAKSA SUN CITY RENT A CAR 5:0

S velikim očekivanjima igrači Sintakse pod paskom Gorana Stefansovskog ušli su u susret s braniteljima naslova. Prvi gol Podstrane pravo je remek djelo Martina Mikuličića koji dodavanje Buljana, okrenut leđima golu Vukašina, zahvaća poluvolejem, a balun popraćen pogledom vratara Vukašina odsjeda u rašlje. Poslije toga sve je išlo na mlin Podstrane da bi Lisica dva puta, Jerčić i Barač po jednom bili kobni za kričavo žute.

VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE - VAGABUNDO 2:1

Tek što su krenuli s centra igrači Monthy pythona dodavanjima iz prve ušetali su se u branku Ćovića, gdje je egzekutor Joke Jurić sa crte ubacio balun u mrežu za 1:0. Vagabundo se ne predaje, pa nakon auta balun dolazi do Poljaka čiji udarac s druge stative vratar Lončar samo prati pogledom. Drugi žuti i to isključujući karton stiže inkasirati Zoran Roglić, Monthy Phython ima igrača više i tek u zadnjih pet sekundi Mario Depeder onom svojom ljevicom uspijeva pogoditi iz kosa suprotni kut gola Ćovića. Rezultat se do kraja nije mijenjao. 

STAARI VUCIBALUN - CROATIA BLIZNA 0:4

Utakmica koju u terminu Lige prvaka niti najuža rodbina igrača nije došla gledati završila je očekivano s novim trobodom Croatia Blizne. Marko Milat, Stojan Svetin Zoran Nuić i Mate Delić stigli su se upisati u stijelce.

------------------------------------------ 

Na drugoligaškom Istoku poliklinika Matulić (Strize, Malenica, Matić, Kardum) petardom je ispratila igrače HEP Proizvodnje (Božić) i zagospodarila vrhom tablice, ostalo je 5:1. Artem je kiksao ili bolje rečeno PB Split počeo je igrati onako kako su stručnjaci predviđali, a to je da su njihove mogućnosti kudikamo veće nego što tablica pokazuje. Ovaj put jedan gol i to Dragana Vladimira bio je dovoljan za veliko slavlje žutih.

Kontra je do zadnjih sekundi golom Dilbera i zahvaljujući ag.Elezovića, vodila sa 2:1. U međuvremenu je Papić jedno vrijeme držao rezultat u egalu. Ipak, u zadnjoj sekundi Koščina poravnava i donosi veliki bod u borbi za opstanak svome impresariju Pepu Tomiću. Krešimir Maretić je s dva gola donio tri punta PU SD-u protiv nikad lošije ekipe u povijesti postojanja 80-tih. Kako igraju, ne da će ispasti u treću ligu nego će ih se dekretom izbaciti u ligu što se igra subotom ujutro. Navijači su krajnje nezadovoljni, do Nove godine Uprava 80-ih može očekivati svašta.

D-Projekt je golovima Kosora i Radmila dobio braću Bašić ostalo je 2:1. Mickey Mouse je od prve do zadnje minute vodio golom Vidana, da bi Listeš i Pešo u zadnjoj minuti donijeli potpuni preokret. Promet je igrao protiv Zente i već u samom početku utakmice Križanac dovodi Promet u vodstvo. Najezda igrača Zente na gol Prometa, ali fantastični vratar Hrvoje Mužinić Đinks skida sve što se skinuti da. Očajni voditelj Zente s tribina, Mr. Zrak, čupao se za kosu i onda kad više nije imao što iščupati, ukazao se Ante Rakuljić i rijetko viđenim golom donio poravnanje. 

Vaša reakcija na temu