Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Lino Červar: Nikad nisam dobio toliko uvreda u mojoj zemlji, ali ponosan sam na igrače

Lino Červar: Nikad nisam dobio toliko uvreda u mojoj zemlji, ali ponosan sam na igrače

Čestitke cijeloj momčadi, od golmana do zadnjeg igrača

Hrvatski izbornik Lino Červar nakon pobjede nad Norveškom (32:28) je rekao:

- Mi smo i prve dvije utakmice igrali moderno i kvalitetno, Švedska nas je uhvatila na spavanju, ali danas je bila druga priča. Čestitke cijeloj momčadi, od golmana do zadnjeg igrača, nije ovo gotova priča. Pohvalio bih i publiku, pozdravljam Splićane, ali dajem pohvalu i publici u Zagrebu koja nam je dala podršku, na što smo ih i mi potaknuli dobrom igrom. Obrana nam je bila granitna, Stivi odličan. Tehničke greške su bile razlog što se nismo ranije odlijepili, ali bila je to fantastična večer za rukomet. No, ništa još nije napravljeno.

Potom je dodao:

- Moramo čvrsto stajati na zemlji, ne dizati euforiju. Bit će što budemo zaslužili.

Zatim je kazao:

- Nikad nisam toliko uvreda dobio u mojoj zemlji, ali to je izgleda normalno kod nas. Od početka moje karijere to imam iza sebe, stalno nekome smetam. Mislim da sam veliki radnik, ali ni ja nisam svetac, griješim kao i svatko drugi. Treba držati dostojanstvo, ali jako sam osjetljiv na uvrede.

Dodao je da je uistinu ponosan na svoje igrače, a o dvoboju s Francuskom je kazao:

- Svaka utakmica je nova priča, Francuska ima pregršt medalja, imamo prema njima respekt. Pored toga što smo jako oslabljeni, bez Duvnjaka, mi smo pokazali kvalitetu, pored toga što smo bez lidera mi smo dali sve do sebe. Idemo dalje skromno i ponizno, boriti se za svaku loptu.

Vaša reakcija na temu