Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lokica: Atmosfera u Splitovoj svlačionici se popravila, želimo pobjedu!

Lokica: Atmosfera u Splitovoj svlačionici se popravila, želimo pobjedu!

Belupo je upao u rezultatsku krizu, nadam se da neće ovdje prekinuti niz bez pobjede

Trener Splita Vjekoslav Lokica uoči utakmice sa Slaven Belupom je rekao:

- Očekivanja su uvijek ista, iako stalno kuburimo s problemima, ozljedama. Atmosfera u svlačionici se popravila, sigurno ćemo željeti pobijediti utkmicu, ali nešto će se pitati i Belupo, tako da nitko ništa ne može obećati.

Potom je nastavio:

- Došli smo pred zid i nismo mogli više tako dalje, atmosfera je bila zatrovana, poljuljana. Imao sam, vidjeli ste, razgovor s Chvedukasom, svaki od njih ima svoj krimen.

Vratio se za trenutak do prošlog dvoboja...

- Protiv Hajduka smo prvo poluvrijme igrali dobro i pametno. Bili smo mirni na lopti. I igrali smo, čemu stalno težimo.

Potom je kazao kako će za Slaven nedostajati više igrača, ali u ovom trenutku može potvrditi tek izostanak Vitusa, koji ima tri žuta kartona...

- Belupo je dobra i stabilna sredina. Upali su u malu rezultatsku krizu, nadam se da niz bez pobjede neće prekinuti ovdje. Moraš imati puno jaču ekipu da možeš reći 'mi ćemo sto posto pobijediti', a ni tada nisi siguran u krajnji ishod - zaključio je Lokica.

Vaša reakcija na temu