Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Lokica uoči Lokomotive: Nadao bih se pobjedi i da igram protiv Real Madrida

Lokica uoči Lokomotive: Nadao bih se pobjedi i da igram protiv Real Madrida

Nadam se da će se vidjeti neki pomaci u igri i pristupu

Nogometaši Splita će sutra igrati protiv Lokomotive u 2. kolu MaxTV 1. HNL. Bit će to debi Vjekoslava Lokice na klupi 'crvenih', a evo što kaže uoči te utakmice...

- Nije bilo dovoljno vremena, tek tri treninga su iza mene s ekipom. Bez obzira na to, nadam se da će se vidjeti neki pomaci u igri i pristupu - započeo je Lokica, pa nastavio: 

- Lokomotiva je kvalitetna ekipa, napadački orijentirana. Sigurno ćemo im se morati prilagoditi u nekim stvarima. 

Na put ide 18 igrača, a jučer je Lokica ostao i bez kapetana Majstorovića...

- Trener radi s onim što ima, a na upravi je da vodi klub. Majstoroviću se zahvaljujem za sve što je učinio za klub, koji je na koncu imao i financijsku korist. Njega će zamijeniti Obšivač ili Mikulić, a za susret protiv Lokomotive nema Franjića, Mišića, Vasilja, Kukića, Vidovića, Grubišića...

Lokomotiva je još uvijek na dva kolosijeka, osim prvenstva, Zagrepčani igraju i kvalifikacije za Europsku ligu...

- Imali su utakmicu u četvrtak, prije toga i neka putovanja. Sigurno su umorni, ali mi moramo gledati i na sebe. U ovom trenutku bih potpisao bod, ali tko zna. Da igram protiv Real Madrida, nadao bih se pobjedi.

Vaša reakcija na temu