Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Manchester United reagirao jer je Barcelona za njihove navijače stavila previsoku cijenu ulaznice

Manchester United reagirao jer je Barcelona za njihove navijače stavila previsoku cijenu ulaznice

Svakom svom navijaču udijelit će popust na način da će sudjelovati sa 27 funti u kupnji svake ulaznice

Nekoliko tisuća navijača Manchester Uniteda već se sprema za odlazak na uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka 16. travnja na Nou Campu. No, ne ide sve baš tako glatko. U Unitedu su ostali dobrano iznenađeni kada su saznali cijenu karte za gostujući sektor. Za taj dragocjeni papirić navijač 'crvenih vragova' mora izdvojiti čak 102 funte.

Na odgovor kluba s Old Trafforda nije trebalo dugo čekati. Odlučili su istu cijenu staviti i za navijače Barcelone koji će doputovati na Old Trafford 10. travnja. 

- Našim navijačima je namjerno stavljena previsoka cijela ulaznica. Teška srca, iz tog razloga morali smo reagirati i staviti istu cijenu ulaznica za navijače Barcelone - poručili su iz Manchester Uniteda, a svojim su navijačima odlučili dodatno pomoći. Prilikom kupovine ulaznica za Nou Camp, United će svakom svom navijaču udijeliti popust na način da će sudjelovati sa 27 funti u kupnji svake ulaznice.

To u prijevodu znači da će navijači Uniteda za ulaznicu izdvojiti 75 funti. Inače, ovo nije prvi put da navijači Uniteda imaju problema sa cijenom karata za gostujuće susrete u Europi. Slično je bilo kada je njihov klub gostovao kod Valencije i Seville. 

Vaša reakcija na temu