Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Maloča ima sačuvan i glasački listić: Može se provjeriti da sam glasao za Gorana Gabrila

Maloča ima sačuvan i glasački listić: Može se provjeriti da sam glasao za Gorana Gabrila

Smatram da nijedan igrač Hajduka, pogotovo kapetan, dotičnom gospodinu ne bi trebao dati glas

Nakon Harija Vukasa, koji je demantirao glasine da je u izboru za Oscar glasao za Bruna Marića, isto je odlučio napraviti i Mario Maloča, koji je čak sačuvao i glasački listić, a poslan nam je mobitelom...

- Vrlo ružna neistina napisana je u kontekstu mojeg glasovanja za najboljeg suca u Hrvatskoj. Bez ikakve provjere objavljeno je da sam kao kapetan Hajduka svoj glas dao Brunu Mariću, i sve to u podrugljivom tonu. Želim demantirati grubu laž da sam glasovao za suca Marića, ne znam zbog čega je nekome u interesu bilo moje ime stavljati u takav ružan kontekst. Provjeriti se može da sam glasovao za Gorana Gabrila, čemu svjedoči i fotografija glasačkog listića kojeg sam poslao svojem kumu Danijelu Subašiću, kojemu sam dao glas za najboljeg hrvatskog vratara - javio se iz Poljske Maloča, pa nastavio:

Istovremeno, smatram da nijedan igrač Hajduka, pogotovo kapetan, dotičnom gospodinu ne bi trebao dati glas!

Na kraju je zaključio:

- Žao mi je što sam se doveo u situaciju da se moram opravdavati zbog ovih ružnih, neistinitih teza koje se vežu uz moje ime, no javnost mora znati istinu. Isto tako, javnost treba znati i da ne glasuju samo kapetan i trener, nego cijela momčad.

Vaša reakcija na temu