Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Malonogometaši Splita večeras dočekuju Brod 035 (UŽIVO, 19.30 sati)

Malonogometaši Splita večeras dočekuju Brod 035 (UŽIVO, 19.30 sati)

Derbi kola u nedjelju igraju Uspinjača i Novo Vrijeme Apfel

Malonogometaši Splita danas igraju treću utakmicu prvenstva Hrvatske, na Gripe (19.30) stiže Brod 035 koji je u prvom kolu remizirao kod Futsal Dinama.

U prvom kolu je Split pobijedio Alumnus sa 7:1, ali su mu naknadno zbog nastupa  'kartoniranog' Ćorluke oduzeti bodovi i susret je registriran rezultatom 0:3 bb. Potom je momčad trenera Alena Delponta poražena od Universitasa (1:2), te sada ima imperativ pobjede kako bi se pomakla sa dna.

Derbi kola u nedjelju igraju Uspinjača i Novo Vrijeme Apfel. Taj je susret na rasporedu u 19.30 sati, a obje momčadi u uvodna su dva kola zabilježile stopostotni učinak.

Vaša reakcija na temu