Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijan Kustić: Analizirat ćemo i djelovati pod cijenu raspuštanja sudačke organizacije

Marijan Kustić: Analizirat ćemo i djelovati pod cijenu raspuštanja sudačke organizacije

Što će Hajduku značiti isprika?

HNS-ov direktor za natjecanje i infrastrukturu Marijan Kustić jutro nakon što je Hajduk teško oštećen u finalu Kupa nam je rekao:

- Imat ćemo sastanak, sve proanalizirati, pa onda djelovati pod cijenu raspuštanja sudačke organizacije.

Konstatirali smo potom da se sve vidjelo, te ga upitali je li se uopće išta u HNS-u promijenilo.

- Još nisam pogledao snimku, ali nije sudačka organizacija jedino mjerilo promjena, ima puno drugih stvari. Ništa ne ide preko noći, treba biti strpljiv, ide se polako.

Na upit kako komentira skandiranje gledatelja 'cigane, cigane' u trenutku kada je Davor Šuker pozdravljao igrače i zašto Zdravko Mamić ima tretman kao da je predsjednik države je odgovorio:

- Ovo o Šukeru uistinu ne želim komentirati, a što se Mamića tiče, nije HNS radio sigurnosnu procjenu.

Upitali smo ga još hoće li se HNS ispričati Hajduku ako utvrde da je izgubljen Kup zbog sudaca.

- Što će Hajduku značiti isprika? Vidjeli ste i u Ligi prvaka brojne pogreške sudaca, ja ću kao direktor zagovarati uvođenje VAR-a kako bi se mogućnost pogreške smanjila na minimum, a ponavljam još jednom da ćemo vrlo brzo poduzeti korake po cijenu raspuštanja cijele sudačke organizacije.

Vaša reakcija na temu