Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijan Pušnik novi trener Hajduka!

Marijan Pušnik novi trener Hajduka!

Veliko iznenađenje na klupi 'bijelih', u zadnji tren je pretekao Željka Kopića

Marijan Pušnik je novi trener Hajduka. Slovenski trener, 56-godišnjak, u karijeri je vodio Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, Pasargad Tehran, Maribor, Rudar Velenje, Damash, Avispa Fukuoku i Olimpiju.

Moramo reći da je ovo veliko iznenađenje, na klupu Hajduka sjeda praktički nepoznato ime na ovim prostorima, ali tako je odlučio novi predsjednik Ivan Kos.

Na Nenada Bjelicu i Zvonimira Soldu nisu blagonaklono gledali u Nadzornom odboru, pa je danas kasno popodne praktički Željko Kopić ostao najizglednija kombinacija, da bi ispalo kako ga je u fotofinišu pretekao - Pušnik.

Dodajmo još da je Mario Branco već u Splitu, te gotovo sa stopostotnom sigurnošću možemo kazati da je on sportski direktor.

Dakle, Pušnik i Branco, to bi trebalo biti konačno rješenje nove uprave.

Vaša reakcija na temu