Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Marin Brbić: Gospodin Marić je očito došao s namjerom da nas pokrade, ne želimo da ga više šalju u Split niti na pionire

Marin Brbić: Gospodin Marić je očito došao s namjerom da nas pokrade, ne želimo da ga više šalju u Split niti na pionire

Ovo je sramota za hrvatski nogomet

Hajdukov predsjednik Marin Brbić nakon utakmice:

- Ovo je sramota za hrvatski nogomet. Gospodin Marić je očito došao s namjerom da nas pokrade i izričito tražimo da se gospodin više ne delegira u Split niti na utakmice pionira.

Brbić je zaključio:

- Pred tri svjedoka mi je na poluvremenu rekao da su on i pomoćni sudac vidjeli ruku, ali očito po njegovom mišljenju ruka u vlastitom šesnaestercu nije penal.

Vaša reakcija na temu