Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Mario Jelavić: Igrat ćemo hrabro i agresivno, Hajduku sigurno neće biti lako

Mario Jelavić: Igrat ćemo hrabro i agresivno, Hajduku sigurno neće biti lako

Hajduk je moj klub i mislim da nikad nije kasno za pravu sezonu na Poljudu - kaže napadač Solina

Mario Jelavić je svojedobno bio velika napadačka nada Hajduka, ali je zarana otišao s Poljuda, a sada je glavna Solinova napadačka uzdanica uoči ogleda u Kupu...

- Hajduk je najveći klub, nama najdraži i sigurno će biti gušt istrčati sutra na teren. Mislim da mi imamo svoje šanse i probat ćemo ih iskoristiti u toj utakmici. Meni i svim suigračima će to biti poseban doživljaj, ne mislimo se tek tako lako predati - kazao nam je Jelavić.

Iznenađenja se u nogometu događaju...

- ...pogotovo u Kupu. Hajduk jest favorit, ali mislim da imamo šansi. Imamo dobrog trenera i kvalitetnu momčad. Mislim da ćemo to sutra i pokazati.

Jelavić najavljuje: 

- Igrat ćemo hrabro i agresivno. Sigurno im neće biti lako.

Ove sezone ga dobro ide, s obzirom da je zabio već pet golova...

- Krenuo me gol i daj Bože da se tako nastavi.

Uslijedilo je pitanje o njegovoj karijeri. Promijenio je dosta klubova, nakon Poljuda se okušao u Manchester Cityju, zatim je bio član Slaven Belupa, Bochuma, Atleticom Madrida, da bi u Solin stigao preko Švedske. U Hajduku nikad nije bio standardan u kadru prve momčadi.

- Meni je ova utakmice posebna draž. Hajduk je moj klub i mislim da nikad nije kasno za pravu sezonu na Poljudu. Mislim da moje vrijeme tek dolazi.

Potom je kazao da na utakmicu dolazi velik broj njegovih Omišana, a stići će i cijela obitelj i prijatelji. Na kraju je zaključio:

- Idemo na sve ili ništa. Nemamo što izgubiti, možemo se samo veseliti nakon utakmice.

Vaša reakcija na temu