Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mario Tičinović potpisao za Hajduk!

Mario Tičinović potpisao za Hajduk!

Stiže na posudbu do kraja godine

U bijeli dres se nakon šest godina vraća Mario Tičinović. Dvadesetšestogodišnji desni branič upravo je potpisao ugovor, samo nekoliko sati prije kraja prijelaznog roka te stiže na posudbu do kraja sezone (s opcijom kupnje) iz belgijskog Lokerena.

Tičinović je prošao cijelu omladinsku školu Hajduka, a za 'bijele' je debitirao 14. svibnja 2008. godine u Kup utakmici protiv Dinama s navršenih 16 godina i 268 dana. Nedugo zatim u europskom debiju protiv Birkirkare (s 16 godina i 332 dana) postigao je i prvijenac u Hajdukovom dresu. Za prvu momčad 'bijelih' upisao je ukupno 65 nastupa u službenim utakmicama i pritom postigao devet golova. Zadnji dvoboj u bijelom dresu odigrao je 19. studenog 2011. godine u susretu protiv Lokomotive.

Početkom 2012. godine Mario je iz Hajduka prešao u danski Nordsjaelland, a u ljeto 2015. godine odlazi u belgijski Lokeren za kojeg je u protekle dvije i pol godine nastupio ukupno 75 puta.


Vaša reakcija na temu