Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Marko Lozo: Ne smeta mi reakcija domaćina, tko god pobijedi golom u 93. minuti mora biti zadovoljan

Marko Lozo: Ne smeta mi reakcija domaćina, tko god pobijedi golom u 93. minuti mora biti zadovoljan

Igranje na Poljudu je motiv, Hrvace su jedna od boljih momčadi

Nogometaši Hajduka II pogotkom Jandreka u 93. minuti jučer su pobijedili Val, a nakon gola uslijedilo je slavlje hajdukovaca koje nije dobro sjelo domaćinima. Salve uvrede slijevale su se na račun 'bijelih'...

- Sama atmosfera tijekom utakmice dovede do toga da proslaviš gol za pobjedu koji si zabio u 93. minuti. To je nogomet i sport, za to živimo i radimo. Tko god pobijedi pogotkom u 93. minuti, bilo to na rekreativnoj ili profesionalnoj razini, mora biti zadovoljan - komentirao je trener Marko Lozo, pa istaknuo:

- Meni ne smeta reakcija domaćina, to dijelom treba pripisati i mentalitetu. Svako voli svoj klub, ali svi vole i Hajduk.

Utakmica nije bila laka, rasplet se dogodio tek u samoj završnici... 

- S obzirom da smo znali da će teren biti loš, odlučili smo smo se preskakanjem igre dolaziti do prilika. To nam se isplatilo, u ranoj fazi utakmice smo poveli. Imali smo kontrolu, ali dogodilo se to izjednačenje. Vjerovao sam da možemo preokrenuti jer imamo individualnu kvalitetu, što je na koncu Jandrek i pokazao.

Slijedi utakmica protiv Hrvaca, koja će se igrati na Poljudu.. 

- Oslabljeni smo u sljedećem kolu jer nam odlaze reprezentativci. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti nakon ovog emotivnog pražnjenja i spremni dočekati. Igranje na Poljudu je motiv, imamo i taj neki imperativ pobjede. Hrvace su jedna od boljih momčadi - zaključio je.

Vaša reakcija na temu