Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠOKIRAN ODGOVOROM NOVOG LISTA Marko Nekić: Zadovoljštinu ću potražiti na sudu!

ŠOKIRAN ODGOVOROM NOVOG LISTA Marko Nekić: Zadovoljštinu ću potražiti na sudu!

Prejudicirete da sam sklon antisocijalnom, huliganskom ponašanju i da predstavljam prijetnju održavanju utakmice u Nižnom Novogorodu, što je stvarno za mene frapantna izjava

Priča oko ulaznica za utakmicu Argentina - Hrvatska koje je Novi list dijelio, kakve su sada najave, završit će na sudu. Objavili smo obrazloženje Novog lista koje je diskvalificiralo fotografiju Marka Nekića koja prikazuje transparent sa slovima 'HNS' iza zatvorskih rešetaka uz poruku 'Dabogda sve izgubili'. Dobili smo odgovor ovog pripadnika Armade na mail Novog lista...

Poštovani Novi list,

U vašem odgovoru vi nazivate transparent s natpisom HNS i crnim rigama, uvredljiv i kažnjiv? Taj isti transparent stoji svaku utakmicu na Rujevici na utakmicama Rijeke u HNL ligi koja je natjecanje organizirano od Hrvatskog nogometnog saveza.

Kako to da ga nitko do sada nije okarakterizirao na taj način, iako su predstavnici HNS-a i delegat utakmice stalno prisutni na tim utakmicama?

Jednako tako po toj logici sam natpis HNS unutar grba na dresu reprezentacije bi trebao biti uvredljiv?

Nadalje, vi na osnovu tog transparenta prejudicirete da sam ja sklon antisocijalnom, huliganskom ponašanju i da predstavljam prijetnju održavanju utakmice u Nižnom Novogorodu, što je stvarno za mene frapantna izjava.

Slogan 'Dabogda sve izgubili' i tri smiješka iza se može tumačiti na razne načine, to bi bar vaš odjetnički ured mogao znati, a vi ga deklarirano nazivate antinavijački???

Fotografiju koja je nastala prilikom praćenja reprezentacije na prijateljskom turniru China Cup u Kini, udaljenoj tisućama kilometara, gdje mi je između ostalog i naš riječki golman Andrej Prskalo poklonio dres s natpisom HNS-a, vi nazivate izrazito antinavijačkim. Ali glavno da su slike polupijanog lica s limenkom pive, plesača na maškarama i starog Mercedesa ogrnutom zastavom prave navijačke slike.

Vaš dopis me ostavio konsterniranim i duboko uvrijeđenim. Stoga da ću zbog duševnih boli morati potražiti zadovoljštinu na sudu.

Lijep pozdrav!

Vaša reakcija na temu