Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mate Kalajžić: Otrčao sam razdvojiti Pavla i Knowlesa, ali sam naletio na njegovu šaku

Mate Kalajžić: Otrčao sam razdvojiti Pavla i Knowlesa, ali sam naletio na njegovu šaku

Žao mi je što je na kraju, ni kriv ni dužan, cijenu platio Mate - rekao je Marčinković

Evo i izjave Mate Kalajžića nakon incidenta u utakmici sa Zadrom:

- Otrčao sam razdvojiti Pavla i Knowlesa, ali sam naletio na njegovu šaku. Na snimci se vidi da su mi ruke dolje kad sam došao do Zadrovog igrača, ali on je zamahnuo. Nije bilo potrebe za svim ovim što je bilo, ali dogodi se...

Pavle Marčinković je kazao:

- Ovakvih situacija ima u gotovo svakoj utakmici, bilo je to klasično naguravanje, koje je izmaklo kontroli. Obično to suci zaustave, kazne tehničkom, ali bliski susret Knowlesa i mene zbio se nekako na brzinu, dok je igra bila u tijeku. Šteta zbog svega, nepotrebno je sve to bilo. Žao mi je što je na kraju, ni kriv ni dužan, cijenu platio Mate. Zadru čestitam na zasluženoj pobjedi.

Vaša reakcija na temu