Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mate Prlić Mate Prlić iz Milana: Sukob navijača i policije dogodio se i izvan stadiona

Mate Prlić iz Milana: Sukob navijača i policije dogodio se i izvan stadiona

Zasuli su policiju bakljama, a onda su ih oni potjerali i hvatali po ulicama

Nakon utakmice Italije i Hrvatske dogodio se sukob navijača i policije izvan stadiona.

Navijači su zasuli policiju bakljama, a onda su ih oni potjerali i hvatali po ulicama. Svugdje uokolo San Sira čule su se sirene s policijskih automobila, trke je bilo na sve strane, a u sveopćem metežu više nije bilo lako ni razaznati o kojoj se grupi navijača radi.

Prethodno smo na samom stadionu svjedočili. prekidu u 73. minuti zbog ubacivanja na desetke baklji u teren s dijela tribine gdje su transparenti BBB, ali i ne samo njihovi. Utakmica je prekinuta, stadionom je odzvanjalo 'HNS pederi, nogomet ste sjebali' i 'Mamiću cigane'...

Ispražnjen je dio tribine s kojeg su poletjele baklje u teren, a na to mjesto došla je policija. Kratko je tu bilo i gužve između navijača i policije, radili su pendreci, a jedna je baklja poletjela put policije. Brzo se smirilo, ali na još par mjesta su ubačene baklje. 

Ranije, još nakon izjednačujućeg gola Perišića, navijači su upalili desetak baklji, a neke su završile u terenu. Na dijelu tribine gdje su istaknuti transparenti BBB-a podignut je transparent s velikim slovom u na crnoj plahti.  Odjeknulo je još nekoliko topovskih udara, pa se tridesetak policajaca sa štitovima poredalo u blizini mjesta gdje se dignuo bijeli dim nakon eksplozije. Dok su letjele baklje u teren i pucali topovski udari skandiralo se kontra HNS-a.


Vaša reakcija na temu