Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mateo Beusan: Letica je zaslužio crveni karton, ali prethodno je po Pejinovom kriteriju trebao biti prekršaj Mora na Saidu

Mateo Beusan: Letica je zaslužio crveni karton, ali prethodno je po Pejinovom kriteriju trebao biti prekršaj Mora na Saidu

Mislio sam u prvom momentu da je dosudio prekršaj Soudanija na Lopezu, a ne jedanaesterac

'Oko sokolovo' Mateo Beusan komentirao je u emisiji Stadion sporne odluke suca Pejina iz utakmice Dinama i Hajduka (0:1) 

O duelu Mora i Saida u 52. minuti je rekao:

- Sagledavajući Pejinov ktiterij, jasno je da se ovdje radi o prekršaju. I onda ne bi bilo ovoga što se dalje dogodilo.

O odnošenju lopte Letice rukom ispred Soudanija u istoj minuti je kazao:

- Jasno da je ovdje trebao biti dosuđen izravni slobodan udarac plus crveni karton Letici. Sudac nema tu dubinu ili 3D da ovo može vidjeti. Ako netko može vidjeti, to je pomoćni sudac.

O nepriznatom pogotku Saida iz 62. minute je kazao:

- Vidite gdje se nalazi pomoćni sudac, tri metra je udaljen unazad. I ajmo mi sad s te pozicije procijeniti da je igrač u zaleđu centimetar. Možemo reći da je pogodio. Ne možemo ovdje reći da je greška.

O prekršaju Sose na Ohandzi je kazao:

- Jasno da je ovo prekršaj. Njegova je procjena je li to za opomenu, ajmo to pustiti sucu. 

O jedanaestercu za Dinamo u 79. minuti i isključenju Lopeza je kazao:

- Mislio sam u prvom momentu da je dosudio prekršaj na Lopezu jer je jasno da je Soudani svojom rukom prouzročio da Lopez pada. Trebao je biti dosuđen prekršaj nad obrambenim igračem Hajduka. A nije smjelo biti niti isključenja za koje piše da je drugi žuti zbog igranja rukom.

Prikazan je i evidentan prekršaj Soudanija na Caktašu u polju, koji nije dosuđen.

O prekršaju Doumbije s leđa na Ohandzi...

- Odmah skrećem pozornost da se gleda gdje su Ademi i Sosa. Ovo je obećavajuća situacija jer ga dva igrača Dinama sustižu i dovoljna je opomena.

O momentu kada je lopta pogodila Fomitschowa u ruku je kazao:

- Lopta je udarena u ruku koja je uz tijelo, nema govora o kaznenom udarcu.

Vaša reakcija na temu