Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Messi nakon finala Lige prvaka sa Splićanima i Hajdukovim šalom: Dali bi sve na svitu da se ovo jednog dana dogodi Hajduku!

Messi nakon finala Lige prvaka sa Splićanima i Hajdukovim šalom: Dali bi sve na svitu da se ovo jednog dana dogodi Hajduku!

Marko Bralić Keto, Gogo Boljat i Denis Vrvilo bili su u Berlinu, a njihovom zaslugom se i hrvatska zastava našla u Rakitićevim rukama nakon utakmice

Finale Lige prvaka u Berlinu, u kojemu je Barcelona svladala Juventus sa 3:1, posebno će pamtiti Splićani Marko Bralić Keto, Gogo Boljat i Denis Vrvilo, koji su na stadionu gledali utakmicu, a nakon toga i slavili s igračima Barcelone.

Bralić je vjenčani kum Ivana Rakitića, a cijelo splitsko društvo velika podrška igraču koji je odigrao spektakularnu sezonu za Barcu. Nakon slavlja splitska ekipa nam je iz Berlina poručila...

- Nema se što reći, dali bi sve na svitu da se ovo jednog dana dogodi Hajduku. Što se same utakmice tiče, predobra je stvar gledati je uživo. Poslije smo se malo zabavili, Barcelona je čudo momčad.


Dobili smo i fotografije, po očekivanju, s najboljim hrvatskim igračem Rakitićem, a pažnju nam je posebno privukla ona na kojoj su Boljat, Bralić i Vrvilo zajedno s Messijem, koji oko vrata ima Hajdukov šal! Eto, pamtit će se i to da se najbolji igrač svijeta nakon povijesnog finala fotografirao sa šalom splitskog kluba...

A još i putem malih ekrana publika je mogla vidjeti kako nakon dodjele pehara Ivan Rakitić ide na zajedničko fotografiranje s hrvatskom zastavom u ruci. Po Berlinu je prethodno nosio baš splitski trojac, a onda su mu je uručili nakon utakmice kako bi se u fešti Barce promovirala i Hrvatska, zemlja koja drugi put u povijesti ima strijelca u finalu Lige prvaka.



Vaša reakcija na temu