Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Michele Šego: Sretan sam, ovo mi je prvi seniorski hat-trick!

Michele Šego: Sretan sam, ovo mi je prvi seniorski hat-trick!

To je plod rada cijele ekipe koja je ovoga puta izbacila mene kao pojedinca

Michele Šego je zabio hat-trick u pobjedi Hajduka II protiv Novigrada (5:1), a nakon utakmice je rekao:

- To je plod rada cijele ekipe koja je ovoga puta izbacila mene kao pojedinca. Sve skupa je došlo kao posljedica dobrih treninga i uigravanja.

Tri gola, stativa, izboren jedanaesterac, uslijedilo je pitanje je li ikada imao ovakav učinak...

- Jesam u mlađim uzrastima. Ali ovo mi je prvi hat-trick za seniore, tako da sam baš sretan zbog toga. Nadam se da ću s dobrim igrama i nastaviti. Moj je posao da dajem golove.

Šego je najmlađi igrač druge momčadi, rođen je u kolovozu 2000. godine i velika je napadačka nada Hajdukove škole, a 'bili tići' su već drugi put razbili Novigrad, koji je u Kupu zadao puno problema prvoj momčadi Dinama...

- Tako se valjda desilo da ih visokim rezultatom svladamo u oba susreta. Svi smo sretni zbog ove pobjede i nadam se da ćemo s ovakvim igrama i nastaviti. Prvi sljedeći ispit je već u srijedu protiv Dugopolja.

Zadnje pitanje je bilo o seniorskoj momčadi...

- Još sam mlad, pokušavam se boriti kroz B-momčad pa što bude. Ako me pozovu, doći ću, a ako ne, nema veze, davat ću sve od sebe u drugoj momčadi.

Vaša reakcija na temu