Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: kksplit Mislav Parlov otišao iz KK Splita, novi direktor kluba je Maroje Bubalo!

Mislav Parlov otišao iz KK Splita, novi direktor kluba je Maroje Bubalo!

Svjestan sam svih izazova, koji čekaju moj tim i mene, ali posla se ne plašim - kazao je Bubalo

Mislav Parlov više nije direktor KK Splita, na njegov zahtjev postignut je sporazumni raskid ugovora, koji je potvrđen na sjednici Nadzornog odbora kluba.

Za novog direktora KK Splita jednoglasno je na sjednici NO-a izabran 37-godišnji Maroje Bubalo, ugledni splitski farmaceut.

– Ukazani su mi velika čast i zadovoljstvo, profesionalni je izazov voditi ovakav klub, jedan od najvećih simbola našeg grada. Potrudit ću se opravdati povjerenje Nadzornog odbora, uvjeren sam da timskim radom možemo napraviti korak naprijed s KK Splitom. Svjestan sam svih izazova, koji čekaju moj tim i mene, ali posla se ne plašim - kazao je Bubalo.

Vaša reakcija na temu