Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Mlada hrvatska reprezentacija danas lovi odlazak na Euro (UŽIVO, 18.30 sati)

Mlada hrvatska reprezentacija danas lovi odlazak na Euro (UŽIVO, 18.30 sati)

San Marino ima niz od 18 poraza zaredom

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine danas (18.30) lovi odlazak na Euro. Nakon pobjede protiv Grčke pred izabranicima Nenada Gračana ostao je još zadatak svladati San Marino. Riječ je o momčadi koja je izgubila svih devet susreta u skupini, uz gol razliku 1:25! Jedini razlog za mini slavlje imali su u porazu (3:1) kod Češke. Zanimljivo je i da imaju niz od 18 poraza zaredom. Posljednji put poraz su izbjegli sredinom lipnja 2015. kada su remizirali (0:0) sa Estonijom. 

U odnosu na susret sa Grčkom, Nenad Gračan nema na raspolaganju Ćaletu-Cara, Pongračića i Sosu. No, i bez njih sve osim rutinske pobjede mlade hrvatske vrste bilo bi ravno čudu.

- Velika je razlika u kvaliteti između nas i San Marina. Trebamo biti ozbiljni i koncentrirani i neće biti problema- rekao je u najavi susreta Gračan koji ima priliku postati treći izbornim koji je mladu vrstu odveo na Euro. To su za sada uspjeli Ivo Šušak 2000. i Martin Novoselac 2004. Razlika u kvaliteti između San Marina i Hrvatske da se iščitati i kroz kladioničarske prognoze. Na pobjedu mladih Hrvata koeficijent je 1.02!

Vaša reakcija na temu