Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladi igrači Dinama Dario Špikić i Jurica Pršir dogovorili prelazak u Hajduk, a razgovara se i s još nekima

Mladi igrači Dinama Dario Špikić i Jurica Pršir dogovorili prelazak u Hajduk, a razgovara se i s još nekima

Hajduk dovodi talente iz Maksimira

Dario Špikić i Jurica Pršir dogovorili su prelazak u Hajduk na kraju ove sezone. Mladi igrači Dinama neće produžiti ugovor s maksimirskim klubom, već prelaze na Poljud, a, kako doznajemo, nisu jedini, razgovara se s još nekima.

O prelasku Špikića i Pršira već se neko vrijeme špekulira, prvi je rođen 1999. godine i krilni je igrač, dok je drugi 2000. godište i igra u sredini terena. Obojica su mladi reprezentativci, s tim da je stariji Špikić ove sezone nastupao za Dinamo II. Priču njihova prelaska možemo smatrati završenom, te bi obojica trebali obući bijeli dres već prvog dana priprema za sljedeću sezonu.

Hajduk, dakle, postaje poželjna destinacija i za mlade reprezentativce iz Dinama, a tek ćemo vidjeti krije li se među njima i koji novi Niko Kranjčar, koji je također iz Maksimira došao na Poljud, te bio najveća zvijezda 'bijelih' u trenutku osvajanja titule prije trinaest godina.  

Vaša reakcija na temu