Mladi nogometaši Bilog Asa osvojili drugo mjesto na međunarodnom turniru u Sarajevu

Mladi nogometaši Bilog Asa osvojili drugo mjesto na međunarodnom turniru u Sarajevu

Nogometna akademija Domagoj Balarin bila je srebrna u konkurenciji 32 momčadi

Mladi nogometaši Nogometne akademije Domagoj Balarin - Bili As prošlog su vikenda osvojili drugo mjesto na međunarodnom turniru 'Sarajevo 2017'.   

U kategoriji igrača rođenih 2007. godine i mlađi, u finalu su Splićani poraženi od slovenske Olimpije, a prethodno su grupu (albanski Funatari, sarajevski Bambinasi i zagrebačka Kustošija) završili na prvom mjestu. Oni nešto stariji, rođeni 2005. godine svoj su nastup završili u grupnoj fazi natjecanja.  

- Izgubili smo u finalu, ali moramo biti zadovoljni. Velika je stvar u konkurenciji od 32 momčadi biti u finalu. Tamo nismo nadigrani, a bitno nam je što smo ostvarili kontakte za odlaske na neke druge turnire. Pokazao se i interes za neke naše igrača, prije svega Kristijana Rubića i Dina Damjanovića, koji je godinu dana mlađi od ostalih - kazao nam je Domagoj Balarin.  

Srebrni iz Sarajeva su nastupali u sljedećem sastavu: Stipe Puljić, Roko Mitrović, Kristijan Rubić, Ante Šamija, Božo Pavić, Marko Domazet, Dino Boban, Dino Damjanović, Franko Bešić (najmlađi igrač cijelog turnira, 2010. godište).

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare