Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić NEPOZNATI DETALJI DOČEKA Reprezentativci nisu željeli članove Izvršnog odbora HNS-a blizu sebe

NEPOZNATI DETALJI DOČEKA Reprezentativci nisu željeli članove Izvršnog odbora HNS-a blizu sebe

Smatrali su da uspjeh na terenu pripada isključivo njiima i stožeru

Priča velikog slavlja i dočeka po cijeloj Hrvatskoj ima i svoju drugu stranu koja se odvijala još uokolo polufinalnog susreta s Engleskom. Tada je, navodno, Luka Modrić očitao lekciju Davoru Šukeru, te mu prenio stav svlačionice da ne žele niti jednog člana Izvršnog odbora HNS-a u njihovu avionu na povratku u Hrvatsku, te niti kasnije u vrijeme dočeka.

Članovi Izvršnog odbora, naime, mukte putuju na sve utakmice, a igrači su, navodno, 'pukli' na problem s ulaznicama. HNS je častio IO putovanjima na utakmice SP-a, ali reprezentativci ih nisu htjeli blizu sebe u zrakoplovu, koji je tako poluprazan sletio u Zagreb. Smatrali su da uspjeh na terenu pripada isključivo njiima i stožeru te da nitko na njima ne smije dobivati nezaslužene poene.

Bez obzira na brojne kritike koje ga prate od suđenja u Osijeku, upravo je Modrić, uz Ćorluku i Subašića, bio lider ove svlačionice, a ostali reprezentativci su im se priključili te su svi zajedno smatrali kako imaju pravo na doček po svom guštu. Željeli su Grdovića i Thompsona, ali ne i političare na bini te pogotovo članove IO-a HNS-a. Čak je i Šuker, iako je predsjednik HNS-a, ostao sasvim po strani i nije dobio riječ. 

Vaša reakcija na temu