Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Mogu li Štrla, Pavić i Perišić iznenaditi Tommyja na Gripama?

Mogu li Štrla, Pavić i Perišić iznenaditi Tommyja na Gripama?

U petak u 20 sati Splićani igraju protiv Crnice

Ispred nas je još jedan damatinski derbi. Ovaj petak na Gripe stiže šibenska Crnica predvođena bivšim trenerom i igračima Split Tommyja Mladenom Pericom Štrlom, Nikolom Pavićem i Stjepanom Perišićem. Upravo od navedene trojke 'bijelima' prijeti i najveća opasnost.

Međutim, cilj Split Tommyja se zna - pobjeda. Iz tabora splitskog kluba ističu kako apsolutno respektiraju Šibenčane, ali vjeruju u sebe i svjesni su svoje vrijednosti. Pobjedama u posljednja dva kola osigurat će 'pole position' u finalnoj utrci za prvaka. 

U utrci za prvaka mogao bi se naći i šibenski klub. Crnica je već jednom nogom u doigravanju, a pobjedom u posljednjem kolu nad posljednjeplasiranom Albonom Potpićan i to na domaćem terenu mogla bi potvrditi poziciju koju mnogi klubovi iz donjeg doma ljestvice pokušavaju dohvatiti. Najbliže Crnici su Osječani, ali oni imaju veoma zahtjevne protivnike posljednja dva kola, prvo Futsal Dinamo a zatim i gostovanje u Brodu.

Utakmica 21. kola 1. HMNL između Split Tommyja i Crnice na rasporedu je u petak u 20:00 sati, u maloj dvorani sportskog centra Gripe!

Vaša reakcija na temu