Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na Poljud stiže brat blizanac Tome Bašića

Na Poljud stiže brat blizanac Tome Bašića

On će se priključiti pripremama druge momčadi

U Hajduk II dolazi Jakov Bašić, brat blizanac Tome Bašića koji je prošlog ljeta s Poljuda ostvario transfer u Bordeaux, pri čemu je 'bijelima' pripalo čistih 3,5 milijuna eura.

Jakov Bašić je dijete nogometnog kluba Zagreb, a 2015. godine otišao je u SAD na Massachusetts-Lowell koledž. Odigrao je ukupno 51 utakmicu, postigao četiri gola i tome dodao sedam asistencija. U prvoj je sezoni izabran u najbolju momčad novaka, tzv. rookie team. 

I on je ljevonog, a kroz karijeru ga se koristilo u veznom redu i na poziciji lijevog stopera, čak i beka. Hajduk će ga priključiti pripremama druge momčadi, a struka će u sljedećoj polusezoni procijeniti je li on kalibar za prvi sastav. Podsjetimo da se i Toma 'iz drugog plana', kroz drugu momčad probio do prilike koju je iskoristio, a sad valja vidjeti kakav će dojam ostaviti njegov brat.

Vaša reakcija na temu