Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Naglić: Knowles mi je rekao da je kontakt Marčinkovića smatrao napadom na sebe

Naglić: Knowles mi je rekao da je kontakt Marčinkovića smatrao napadom na sebe

Incident je bio nepotreban - kazao je Skelin

Aramis Naglić ovako je prokomentirao zbivanja na Gripama.

- Žao mi je što je utakmica završilla na ovaj način, međutim to se događa. To ostavlja gorak trag na utakmicu koju smo odigrali dobro. Čestitam igračima na odličnoj utakmici. Nije bilo tenzije što se tiče rezultata. Bio je kontakt između Marčinkovića i Knowlesa koji mi je rekao da je to smatrao napadom na sebe. Žao mi je što su ovo vidjeli mnogi jer je bio televizijski prijenos.

Realan je bio i trener Splita Ivica Skelin.                   

- Zaslužena pobjeda Zadra, već na poluvremenu  sve je bilo jasno. Zadar je bolja momčad, vidjelo se i danas da oni igraju u većem ritmu, imaju 11 igrača od kojih bi svaki igrao u našoj petorci, a naš nijedan ne bi u njihovoj. Incident je bio nepotreban.

Vaša reakcija na temu