Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najbolji strijelac 3. HNL Jug prešao u Inter Zaprešić

Najbolji strijelac 3. HNL Jug prešao u Inter Zaprešić

Ove je sezone već postigao 25 golova uoči zadnja dva kola

Nogometni klub Zadar odasklo je sljedeće priopćenje:

'Vlatko Blažević potpisao je trogodišnji ugovor s Interom iz Zaprešića te će od sljedeće sezone biti član tog hrvatskog prvoligaša. Blažević je u Nogometnom klubu Zadar od svoje šeste godine, s izuzetkom samo jedne sezone (2014./15.), koju je proveo u Šibeniku. Ove je sezone uvjerljivo osvojio titulu najboljeg strijelca 3. HNL jug  (25 golova uoči posljednja dva kola), nakon čega je stigla ponuda zaprešićkog prvoligaša, koju je i prihvatio. NK Zadar i ovim putem želi se zahvaliti Blaževiću na svemu što je dao igrajući za naš klub te mu želi sve najbolje u nastavku karijere.

- Otkako sam počeo trenirati nogomet, san mi je bio da zaigram za svoj Zadar i presretan sam što sam ga uspio ostvariti. Bez obzira na sve probleme koje smo prošli posljednjih godina, vrijeme provedeno na Stanovima pamtit ću cijeli život. Nakon ove sezone osjetio sam da je došao trenutak za iskorak, došla je ponuda iz Zaprešića i sretan sam što ću svoj nogometni put nastaviti u prvoj ligi. Želim nastaviti napredovati, a Inter, kao uređen i stabilan klub, vidim kao odličnu priliku za to. Mom Zadru želim sve najbolje, da se što prije vrati u prvu ligu i uvjeren sam da ću jednoga dana ponovno zaigrati u najdražem dresu - kazao je Blažević.'

Vaša reakcija na temu