Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr NAJTRAŽENIJI HAJDUKOVAC: Pogledajte video intervju s Antom Palaversom

NAJTRAŽENIJI HAJDUKOVAC: Pogledajte video intervju s Antom Palaversom

Kada sam zaigrao za Hajduk ispunio mi se dječački san

Hajduk je odradio polovicu priprema za proljetni dio sezone, osam dana igrači su naporno trenirali u Beleku, odigrali su i jednu utakmicu protiv Dinama i Bukurešta u kojoj su slavili s 2:0, a pred njima je još osam dana i četiri pripremna susreta. 

Za klupski portal Hajduk.hr Ante Palaversa je dao intervju, govorio je o tome kako protječu pripreme, koliko je zadovoljan afirmacijom u prvoj momčadi te nešto o očekivanjima u nastavku sezone.

- Kada sam zaigrao za Hajduk ispunio mi se dječački san, jako sam sretan što sam dobio priliku u prvoj momčadi jer sam za to radio cijeli svoj život. Rezultatima u prvom dijelu sezone svi skupa ne možemo biti zadovoljni, svjesni smo toga, zato smo došli tu pripremiti se što bolje i pokazati pravo lice Hajduka u nastavku - između ostalog je kazao Palaversa.

Više pogledajte u videoprilogu...

Vaša reakcija na temu