Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naljutio se: Slaven Žužul ne pušta Splitovu djecu na Kup svetog Duje

Naljutio se: Slaven Žužul ne pušta Splitovu djecu na Kup svetog Duje

Neslužbeno doznajemo da je Splitov predsjednik ljut na organizatore jer na turnir nisu pozvani 'crveni', nego selekcija Dalmacije

Slaven Žužul ne pušta djecu iz RNK Splita na Hajdukov turnir Kup svetog Duje. Vijest je zatekla sve nogometne djelatnike, koji su proteklih dana odradili selektivni proces, kako bi izabrali Selekciju Dalmacije, koja je u polufinalu trebala igrati s Udineseom.

U tu je selekciju izabrano čak jedanaest igrača Splita, no Žužul im je zabranio nastup jer je, neslužbeno doznajemo, ljut što na turnir nisu pozvani 'crveni', kao branitelji naslova, već su s Poljuda zvali Selekciju Dalmacije, u kojoj bi opet participirala cijela prva momčad Splita u 2000. godištu.

Kontaktirali smo šefa škole Darka Butorovića, koji je usmeno obavijestio instruktora Središta Ivana Gudelja da klub iz Parka mladeži neće pustiti igrače na turnir...

- Ništa ne mogu reći, pričekajte službeno očitovanje kluba - kazao nam je Butorović.

I, eto, pričekat ćemo i to službeno objašnjenje, ali moramo naglasiti da je ovo do sada nezabilježen slučaj jer su igrači Splita sudjelovali u dvije selekcijske utakmice, da bi tri dana prije turnira odbili nastupiti. 

 

Vaša reakcija na temu