Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naš Hajduk: Do sutra u 17 sati provjerite jeste li među 2154 člana na dresu!

Naš Hajduk: Do sutra u 17 sati provjerite jeste li među 2154 člana na dresu!

Objavljen je novi, ažurirani, popis navijača koji su donirali sredstva u projektu 'Ili jesmo ili nismo'

U petak, 2. prosinca, završen je prvi projekt udruge Naš Hajduk, naziva 'Ili jesmo ili nismo'. Kako bi odradili duplu provjeru, danas su iz Našeg Hajduka objavili novi, ažurirani, popis zaključno s uplatama zaprimljenima do 7. prosinca. Popis je dostupan na službenim stranicama udruge Naš Hajduk.

- Svi donatori koji nisu na listi, pozvani su se javiti što prije! Također, donatori su pozvani provjeriti točnost i ispravnost imena i prezimena koji će se naći na dresu. Pogotovo se to odnosi na dijakritičke znakove (č, ć, ž, š, đ). U slučaju nepravilnosti javite nam se do četvrtka, 8.12.2016., u 17 sati na mail: akcijadres@nashajduk.hr ili na telefonski broj +385 21 585 230 - poručuju iz Našeg Hajduka. 

Vaša reakcija na temu