Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matko Begović NEKA PADNU DINAMO I NACIONAL: Dalmacija kontra Zagreba za titulu jesenskog prvaka!

NEKA PADNU DINAMO I NACIONAL: Dalmacija kontra Zagreba za titulu jesenskog prvaka!

U petak Split Tommy igra protiv Nacionala, a u subotu Novo vrijeme kontra Dinama

Pred nama je urnebesna završnica jesenskog dijela prvenstva Hrvatske. U petak u 20 sati u maloj dvorani SC Gripe gostuje prvak Hrvatske, zagrebački Nacional, a u subotu u 19 sati Dinamo gostuje u Makarskoj, kada ćemo saznati prvaka jesenskog dijela prvenstva.

Mobilizacija u Dalmaciji je na visokoj razini. Split Tommy treba pobjedu, ali i remi u Makarskoj. U slučaju pobjede Dinama ili Novog vrijemena ostati će na drugoj poziciji. Novo vrijeme i cijela Makarska rivijera žive za to da se skine skalp Dinamu. Naravno to neće biti lako jer su i jedni i drugi u odličnoj formi.

Nacional dolazi u Split rasterečen i unatoć porazu od makarana iz prethodnog kola. Prvak hvata zalet za drugi dio sezone i ne stvara dramu oko toga hoće li  biti prvi ili šesti prije doigravanja.

Split Tommy sam sebi naravno s razlogom nabija presing jer imaju na papiru najbolji sastav. Da li je to tako pokazati će i ova utakmica, ali i dubinska analiza na polusezoni.

Dinamo je najveći dobitnik i bez obzira na ishod utakmice u Makarskoj. S lošijim igračkim kadrom od ostalih pretendenata za naslov, ostvarili su devet pobjeda i samo jedan poraz. Ako im se na polusezoni priključe odbjegli sinovi Ziberi, Horvat i Penava, bit će to respektabilna ekipa.

Novo vrijeme je izgleda pogodilo pravu kemiju. Pitanje je koliko će to fizika moći pratiti s obzirom da im najbolji igraći imaju preko 30 godina, a klupa nije dovoljno široka. Bez obzira na to sve drže u svojim rukama, jer pred prepunom dvoranom su uvijek u prednosti.

Vaša reakcija na temu