Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nenad Bjelica: Istina je da sam kontaktiran iz Hajduka i upitan jesam li na dispoziciji...

Nenad Bjelica: Istina je da sam kontaktiran iz Hajduka i upitan jesam li na dispoziciji...

Razgovor je vođen da mi se da do znanja da sam kandidat u slučaju da gospodin Burić ode...

Nenad Bjelica nam je potvrdio da ga je kontaktirao Hajdukov predsjednik Ivan Kos...

- Da, to je točno. Upitan sam jesam li na dispoziciji za slučaj da Hajduk ne nastavi suradnju s trenerom Burićem. Zapravo mi je dano do znanja da bih u tom slučaju bio jedan od kandidata - kazao nam je Bjelica.

Kako očekuje daljnji rasplet situacije?

- Imao sam ja dosta sličnih kontakata, ali sam, kao što vidite, još bez kluba. U nogometu ništa nije sigurno, Burić je imao dobru sezonu u Hajduku, treba vidjeti kako će se sve to rasplesti.

Ponovili smo mu ovo 'dobru sezonu' jer u vrijeme kada je Bjelica igrao za Osijek, treće mjesto je Hajduku bilo neuspjeh...

-  Vremena se mijenjaju. Klubovi koji su trenutno ispred objektivno su moćniji u ovom trenutku.

Bjelica je inače velik uspjeh postigao s Austrijom Beč, a zadnji mu je posao bio u Speziji...

- Ja sam profesionalac. U pravilu se odazovem svakom razgovoru, pa onda vidim jesam li s određenim klubom na istim valnim duljinama. Inače, moj velik uspjeh je bio što sam austrijski Wolfsberger iz Treće uveo u Prvu ligu, makar svi pamte tu Ligu prvaka s Austrijom Beč. U Speziji sam imao sjajnu prvu sezonu, sa za njih rekordnim brojem bodova i petim mjestom, a u drugoj smo nakon dobrog starta pali. Imali smo jedan mjesec bez pobjede, što je u Italiji dovoljno da te maknu - zaključio je Bjelica.

Vaša reakcija na temu