Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Neredi nakon susreta Čelika i Željezničara: Lendrić vratio baklju s terena na tribine

Neredi nakon susreta Čelika i Željezničara: Lendrić vratio baklju s terena na tribine

Bivši hajdukovac žustro je reagirao nakon derbija BIH Premierlige

Žestoko je bilo nakon derbi susreta 28. kola BIH Premierlige u kojem su se susreli Čelik i Željezničar u Zenici. 

Najprije su se igrači obe momčadi nakon susreta 'pokoškali' na terenu, a neredi su eskalirali kada su se s tribina Bilinog Polja trebali na teren spustiti kažnjeni treneri Mulalić i Karić, koji nisu smjeli s klupe voditi svoju momčad, a tada ih je napala skupina domaćih navijača. 

Stručni stožer se jedva uspio spustiti do terena, žustro su reagirali domaćini, ali i igrači Željezničara. Na teren je doletjela jedna baklja, a napadač momčadi iz Sarajeva, bivši hajdukovac, Ivan Lendrić vratio ju je na tribine. 

Imao je Lendrić nešto poručiti i sucima, koji su mu poništili jedan pogodak, pa ih je nakon utakmice hvatao u tunelu koji vodi s terena.

Nakon rezultatski loše jeseni, Željo je u drugom dijelu prvenstva nanizao odlične rezultate i priključio se samom vrhu ljestvice. Međutim, danas su poraženi od Čelika rezultatom 1:0.

Vaša reakcija na temu