Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić NI ZABRANE, NI OGRANIČENJA: Momčad je zajednički gledala polufinale i finale SP-a, a Hajduk je poduzeo pravne korake zbog natpisa u Jutarnjem listu

NI ZABRANE, NI OGRANIČENJA: Momčad je zajednički gledala polufinale i finale SP-a, a Hajduk je poduzeo pravne korake zbog natpisa u Jutarnjem listu

Pripreme su počele u Splitu, te su igrači slobodno pratili susrete kako je koga bila volja

Nakon što je danas na naslovnici Jutarnjeg lista izašao naslov 'Hajduk je igračima zabranio gledati utakmice hrvatske reprezentacije', a unutar novine tekst novinara Zdravka Reića na tu temu, s Poljuda doznajemo da je informacija u potpunosti netočna i Hajduk je po ovom pitanju već poduzeo pravne korake.

No, nismo tu stali, zanimalo nas je precizno što su rekli igračima i je li bilo ograničenja. Dakle, Hajduk ni u jednom trenutku nije igračima niti zabranio niti ograničio gledanje utakmica Svjetskog prvenstva pa tako i hrvatske reprezentacije.

Pripreme su počele u Splitu, te su igrači slobodno pratili susrete kako je koga bila volja i gdje je želio. Na Kupresu je potom većina momčadi gledala zajedno dvoboj protiv Islanda u u hotelu gdje su bili smješteni.

U vrijeme četvrtfinala, polufinala i finala su 'bijeli' bili u Sloveniji. Neposredno prije dvoboja s Rusijom su igrali prijateljsku utakmicu s Rudarom u Velenju te su malo kasnili u hotel, a potom su slobodno gledali susret kako je tko htio, a polufinale s Engleskom i finale protiv Francuske je cijela momčad zajedno pratila na velikom ekranu.  

Vaša reakcija na temu