Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Niko Kranjčar predstavljen Hrvatima u caffeu dopredsjednika DPH New York

Niko Kranjčar predstavljen Hrvatima u caffeu dopredsjednika DPH New York

Navijači su Kranjčara ganuli do suza, potpisivao je dresove i odgovarao na pitanja nazočnih

Niko Kranjčar je potpisao za Cosmos, a u caffe baru Scorpio u New Yorku mu je priređen welcome party.

Gazda cememonije bio je vlasnik Scorpija Denis Lisica, inače veliki navijač hrvatske reprezentacije i dopredsjednik DPH New York. Lokal je bio premalen d bi primio sve zainteresirane, među kojima su bili i navijači Dinama, a u prostoru, u kojemu se ovom prigodom dominirali Nikini dresovi iz Hajduka i Cosmosa, nazočni su Kranjčara ganuli do suza.

Hrvati u New Yorku su ga dočekali pjesmom 'Kako je dobro vidjeti te opet', te mu obećali da će doći navijati za njega i Cosmos već 3. travnja na utakmici protiv momčadi Ottawa Fury. Na  toj utakmici se očekuje 600 do 1000 hrvatskih navijača.

Niko je oko pola sata potpisivao dresove, te odgovarao na pitanja navijača iz Hrvatske, a cijelo druženje oduševilo je i dužnosnike Cosmosa, koji su bili nazočni.

Vaša reakcija na temu