Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Nikola Vlašić: Nošeni publikom ćemo ostvariti dobar rezultat i proći dalje

Nikola Vlašić: Nošeni publikom ćemo ostvariti dobar rezultat i proći dalje

Moćni smo, ne trebamo bježati od uloge favorita

Evo što je kazao Nikola Vlašić uoči dvoboja protiv Brondbyja...

- Zahvaljujem se navijačima, nikada se u povijesti kluba nije dogodilo da se stadion rasprodao u 24 sata. Ovo je protivnik u rangu Maccabija, ali mi smo od prošle godine bolja momčad. Moćni smo, ne trebamo bježati od uloge favorita - kazao je Vlašić, pa nastavio:

- Znamo sve o njima, oni su jaka momčad. Nošeni publikom ćemo ostvariti dobar rezultat i proći dalje. Ulog je velik, ali dosta je igrača koji imaju iskustva igranja ovakvih utakmica. Spremni smo. Ne trebamo razmišljati o navijačima i o tome hoćemo li nekoga razočarati. Ako Brondby zabije jedan, mi ćemo zabiti dva.

Vlašić igra u sjajnoj formi...

- Momčad je ostala na okupu, godinu dana više smo zajedno. Kod Carrilla smo svi napredovali, a momčad izbacuje pojedinca. Znao sam svoje mogućnosti i prije samo što one sada dolaze do izražaja.

Vaša reakcija na temu