Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ništa od posudbe: AC Milan hitno pozvao Stefana Simića natrag jer im se ozlijedio stoper Alex

Ništa od posudbe: AC Milan hitno pozvao Stefana Simića natrag jer im se ozlijedio stoper Alex

Vidio sam u Hajduku svoju priliku da igram i još se afirmiram, ali su se ispriječile okolnosti koje je nemoguće bilo predvidjeti - rekao nam je Simić

Stefan Simić ipak neće na posudbu u Hajduk. AC Milan je ovog 21-godišnjeg stopera hitno pozvao da se vrati natrag nakon što im se u susretu protiv Empolija ozlijedio stoper Alex.

- Jako mi je žao što se nije relizirala posudba u Hajduk. Već sam se vidio na Poljudu, upoznao sam momčad, počeo sam tražiti stan u Splitu, međutim dogodilo se nešto na što nismo mogli utjecati, a to je da se sinoć ozlijedio Alex, pa su me odmah zvali iz kluba da se vratim u Milano - kazao je Simić, pa dodao:

- Vidio sam u Hajduku svoju priliku da igram i još se afirmiram, dugo smo bili u kontaktu i dogovorili cijelu priču, ali su se ispriječile okolnosti koje je nemoguće bilo predvidjeti i umjesto da odem s Hajdukom u Tursku, morao sam se vratiti u Milano.

Simić je bio u Splitu, taman je trebao potpisati ugovor o posudbi, što je s Milanom već bilo dogovoreno, ali hitan poziv od subote navečer vratio ga je u kadar momčadi Siniše Mihajlovića...

Vaša reakcija na temu