Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nižić: Igrači Evertona su vrhunski, ali ne bih ništa zaključivao prije nego se odigra drugih 90 minuta

Nižić: Igrači Evertona su vrhunski, ali ne bih ništa zaključivao prije nego se odigra drugih 90 minuta

Prava je šteta što u ovo nismo ušli baš kako treba, a i primili smo gol u zadnjoj minuti poluvremena, rekao je kapetan Hajduka

Hajdukov kapetan Zoran Nižić nakon utakmice na Goodisonu je kazao:

- Dvije pogreške smo skupo platili. Nakon toga smo shvatili da ni oni nisu protivnik kojemu se ne može parirati, zaigrali smo puno bolje, stvorili nekoliko prilika, no nismo ih iskoristili.

Na pitanje koliko je sada uopće vjerojatno da se može proći, odgovorio je:

- Ne bih ja ništa zaključivao prije nego što završi druga utakmica. Pred nama je još 90 minuta u kojima ćemo dati sve od sebe i predstaviti se u najboljem mogućem izdanju. 

Na pitanje kako mu je bilo igrati protiv zvijezda poput Rooneya je odgovorio:

- Sve su to vrhunski igrači, sigurno je ogromna razlika u odnosu na HNL, ali, kažem, treba još pričekati da završi i ta druga utakmica. Prava je šteta što u ovo nismo baš ušli kako treba, a i primili smo drugi gol u zadnjoj minuti poluvremena.

Netko ga je upitao je li poremetio prekid koji su uzrokovali navijači.

- Ne možemo to reći. Ne bih se izvlačio na to. Već sam rekao, imalo smo dvije pogreške, a u nastavku smo odigrali puno bolje.

Vaša reakcija na temu