Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nižić i Radošević: Očekujemo podršku navijača, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Osijek

Nižić i Radošević: Očekujemo podršku navijača, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo Osijek

Drugi smo na tablici, sve što je iza nas treba zaboraviti

Josip Radošević je uoči utakmice protiv Osijeka rekao:

- S velikom pozitivom ulazimo u sljedeće utakmice koje su pred nama. Drugi smo na tablici, sve što je iza nas treba zaboraviti, naučiti što treba i ići dalje.

O Osijeku je kazao:

- Dosta ulažu, očekujem dosta dobru i kvalitetnu utakmicu, već protiv Istre smo odgovorili na kvalitetan način zahtjevima trenera.

Još je rekao:

- Mislim da smo protiv dosta protivnika i jačih od Osijeka pokazali kvalitetne igre. Spletom okolnosti su nas neke stvari i koštale, mislim da smo na putu da to riješimo. Očekujem kvalitetnu utakmicu protiv Osijeka, a također i atmosferu, te želim da na kraju utakmice budemo svi sretni.

Zoran Nižić je kazao:

- U Puli smo osvojili tri boda i mislim da smo na najbolji način odgovorili zahtjevima. Zabili smo presingom tri pogotka i odigrali kvalitetnu utakmicu. Želimo učiniti sve da se što prije zaboravi utakmica protiv Rudeša i okrenemo se pozitivi.

O protivniku je kazao:

- Osijek je dobra ekipa koja je već lani pokazala dobru igru kroz cijelo prvenstvo. Imali su problema protiv momčadi s dna, ali su bili dobri protiv Dinama, Rijeke, Hajduka i u Europi.

Uslijedila je konstatacija da je Hajduk poentirao nakon prekida, ne baš poslije presinga...

- Ne bih se složio, visoki presing je doprinio našim golovima, odnosno i tim prekidima.

Potom je dodao da ne može objasniti zašto Osijek dobro igra samo protiv boljih klubova, kazao je da možda tada imaju veću motivaciju.

Na kraju je zaključio:

- Očekujem podršku navijača, a mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo.

Na kraju su Radošević i Nižić zajednički predstavili kalendar za 2018. godinu.

Vaša reakcija na temu