Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NK Jadran: Kakvi alkoholizirani navijači? Boško Anić je vršio nasilje nad ljudima na tribini!

NK Jadran: Kakvi alkoholizirani navijači? Boško Anić je vršio nasilje nad ljudima na tribini!

Poslali su dvije fotografije i poručili da NS ŽSD posjeduje snimku cijelog susreta

Nastavlja se rasprava na relaciji NK Jadran Supetar - NK Trilj 2001. Nakon priopćenja triljskog kluba, stigao je odgovor s Brača kojeg prenosimo u cijelosti...

- Nastavno na objavu od 12.11. NK Jadran Supetar je prisiljen ponovo reagirati na iznesene objede i laži plasirane u medije od strane NK Trilj 2001. Navodimo sljedeće:

- U svezi prošlogodišnje utakmice: da je išta od navedenog istina, valjda bi klub bio kažnjen zbog toga. Postoje izvješća delegata i sudaca gdje se isto može provjeriti. To je toliko nebulozno, da nema smisla komentirati.

- U svezi jučerašnje utakmice: kakvi alkoholizirani navijači? Na tribinama je bilo između 30 i 40 gledatelja, većinom starijih ljudi i djece, a među njima i pristaše NK 'Trilj 2001'. Nikakvih incidenata nije bilo do 56. minute, kada su incident na tribinama izazvali g. Boško Anić i još jedna mlađa osoba s njim u društvu, svađajući se s jednim navijačem domaće momčadi. Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske posjeduje snimku cijelog susreta, u kojoj se sve vidi. Među ostalim ponašanje g. Boška Anića i osobe koja je bila s njim u društvu, gdje viču, dobacuju, prijete te se g. Anić nesmetano šeće po tribini i svađa s ljudima koji se tu nalaze. Zapravo je on vršio nasilje nad ljudima na toj tribini. U tu svrhu, za sada prilažemo dvije fotografije na kojima se vidi spomenuti dvojac koji prijeti domaćinima.

Jednostavno nema smisla više reagirati na iznesene laži, te se NK Jadran Supetar povlači iz daljnje diskusije na ovu temu i čekamo odluku disciplinskog suca i nadležnih tijela NS ŽSD.

Vaša reakcija na temu