Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nogometaši Solina lijepom se gestom zahvalili fotoreporteru Ivici Čavki

Nogometaši Solina lijepom se gestom zahvalili fotoreporteru Ivici Čavki

Anđelo Svalina igrao je u posebno izrađenom dresu protiv Hajduka, a kasnije ga poklonio

Nogometaši Solina lijepom su se gestom zahvalili svom dugogodišnjem fotoreporteru Ivici Čavki. Naime, u jučerašnjem dvoboju protiv Hajduka, povijesnom za klub s Jadra, posvetili su jedan dres upravo njemu, a nosio ga je Solinova desetka Anđelo Svalina.

Ispod grba, samo na Svalininom dresu tiskan je i datum odigravanja jučerašnje utakmice, a nakon utakmice ga je uručio Čavki.

- Ovo je najmanje što smo mogli učiniti za njega. Već godinama nas prati i na domaćim i na gostujućim terenima. Tko zna bi li uopće imali svoje uspomene s terena da nije Ivice. Nije ovo moj dar, već gesta cijele ekipe - kazao nam je Svalina.

Nema sumnje kako će Čavki, inače stravstvenom kolekcionaru dresova, upravo ovaj imati posebno mjesto u ormaru...


Vaša reakcija na temu