Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nogometni klub Zadar: Dođite u subotu na Stanove i još jednom odajmo počast Hrvoju Ćustiću

Nogometni klub Zadar: Dođite u subotu na Stanove i još jednom odajmo počast Hrvoju Ćustiću

Utakmicu protiv Kamena Zadrani igraju u sjećanje na svog 12. anđela

Nogometni klub Zadar odaslao je medijima sljedeće priopćenje:

'U ponedjeljak, 3. travnja navršava se devet godina otkako nas je prerano napustio naš Hrvoje Ćustić. U subotu, 1. travnja u 16 sati NK Zadar na Stanovima igra utakmicu 23. kola 3. HNL - jug protiv Kamena. Kao i svake godine kada se približava ovaj datum i ovu utakmicu Nogometni klub Zadar odigrat će u sjećanje na svog 12. anđela.

Tim povodom pozivamo sve Zadrane i prijatelje sporta da u subotu dođu na Stanove u što većem broju i tako još jednom odaju počast našem Hrvoju.

Prije utakmice predstavnici klubova položit će vijence na mjestu Hrvojeva stradavanja, a igrači obje momčadi na teren će istrčati u majicama s njegovim likom.

U ponedjeljak, 3. travnja, u 17 sati ćemo se ponovno okupiti na Stanovima te položiti vijence i zapaliti svijeće, nakon čega ćemo se zaputiti na Hrvojev grob u Murvici. U 18 sati u župnoj crkvi u Murvici služit će se sveta misa zadušnica.'

Vaša reakcija na temu