Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr NOVA KOLEKCIJA: Idealan poklon za svakog hajdukovca!

NOVA KOLEKCIJA: Idealan poklon za svakog hajdukovca!

Cijela linija je pripremljena kako bi odgovarala različitim prigodama - od svečanih do poslovnih

Hajduk je u suradnji sa svojim dugogodišnji partnerom Cro fan shopom pripremio kolekciju prigodnih košulja i džempera za nadolazeću jesen i zimu. Košulje dolaze u tri različite boje (bijela, plava i crna) te svaka ima prepoznatljivu zastavicu sa slovom h. Svaka košulja je upotpunjena kariranim crveno-plavim detaljima na  ovratniku i rukavima. 

Džemperi dolaze u modroj boji također u dvije varijante s V-ovratnikom i zip-kopčanjem. Cijela linija je pripremljena kako bi odgovarala različitim prigodama - od svečanih do poslovnih prilika te je idealan poklon za svakog hajdukovca.

Cijena košulja je 299,00 kn, džemper s V-ovrtanikom se nalazi u prodaji po cijeni od 299,00 kn, dok je džemper sa zip kopčanjem 329,00 kn.

- Cijelu liniju proizvoda možete pronaći u Fan shopu na Poljudu, Trajektnoj luci, Cro fan shopovima (Marmontova, City centar one i Mall of Split) te webshopu. Kako su se naši igrači snašli u ulozi modela pogledajte više u fotogaleriji - poručili su iz Hajduka.

Vaša reakcija na temu