Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi predsjednik NO-a Slaven Marasović: Brbić nije smijenjen zbog sportskog rezultata već naše želje za iskorakom u upravljanju kluba

Novi predsjednik NO-a Slaven Marasović: Brbić nije smijenjen zbog sportskog rezultata već naše želje za iskorakom u upravljanju kluba

Nadzorni odbor će 9. travnja izabrati predsjednika koji će obnašati tu dužnost do provedbe natječaja

Novinarima se nakon sjednice Nadzornog odbora obratio Slaven Marasović.

- Nadzorni odbor je danas odbio ponuđenu ostavku Gorana Vučevića, te izglasao nepovjerenje Marinu Brbiću. Njemu zahvaljujemo na financijskoj stabilizaciji, ali smatramo da za daljnji razvoj Hajduk trebaju promjene - kazao je Marasović, pa dodao kako je Ljubo Pavasović Visković podnio neopozivu ostavku, te da je on izabran za novog predsjednika Nadzornog odbora.

- Naknadno je Vučević dao neopozivu ostavku, tako da i njemu zahvaljujemo na doprinosu u radu kluba. Nadzorni odbor će 9. travnja izabrati predsjednika koji će obnašati tu dužnost do provedbe natječaja i izbora novoga.

Nije htio Marasović kazati hoće li to privremene rješenje biti iz unutarnjih rezervi. Potom je objasnio razlog Brbićeve smjene:

- Povod nije sportski rezultat nego iskorak u upravljanju kluba. Svaki član NO-a je imao svoje argumente, došao je trenutak kada je potreban daljnji razvoj. Odluka nije donesena ad hoc, dugo se o tome raspravljalo.

Kazao je Marasović da su već obavili razgovor s trenerom Burićem koji nastavlja raditi dalje te uživa maksimalno povjerenje nadzornika.

Upitan je imaju li podršku Našeg Hajduka.

- Naš Hajduk podržava svaku odluku koja je donesena demokratskim principima, a ova jest. 

Još je objasnio da nije on izabran za predsjednika NO-a po broju glasova na izborima već glasanjem nadzornika koji su tražili najbolje rješenje.

Na kraju je zaključio:

- Ovo ne vidim kao neugodnu situaciju nego iskorak i impuls za brži razvoj kluba.


Vaša reakcija na temu