Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić NOVI PREDSJEDNIK PRED PRVOM ODLUKOM: Pristaje li na posudbu Miloša iz Benfice uz otkupnu klauzulu od 400.000 eura?

NOVI PREDSJEDNIK PRED PRVOM ODLUKOM: Pristaje li na posudbu Miloša iz Benfice uz otkupnu klauzulu od 400.000 eura?

Na stol mu je stigao prijedlog ugovora o posudbi igrača s portugalskim klubom

Prva odluka novog Hajdukova predsjednika Jasmina Huljaja bit će ona o dovođenju Mate Miloša na posudbu iz Benfice.

Kako doznajemo, Benfica je danas službeno odaslala prijedlog ugovora o jednogodišnjoj posudbi Miloša. U njemu stoji da Hajduk na kraju sezone može otkupiti igrača za 400.000 eura. Do tada bi mu 'bijeli' bili obavezni jedino servisirati plaće.

Kontakt je, naravno, uspostavljen još ranije, u dogovoru sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, a sada je na predsjedniku Huljaju da blagoslovi cijeli posao. U konačnici će još suglasnost morati dati i Nadzorni odbor, ali nakon što su jednoglasno izabrali predsjednika, nema šanse da mu ne odobre prvu odluku, kakva god ona bila.

Miloš, inače, igra na poziciji desnog bočnog, 25 mu je godina, a prošlu je sezonu odradio na posudbi u poljskoj Lechiji. Karijeru je počeo u Rijeci, nastupao je još za Cibaliju, Speziju i Perugiju, a u Benficu se prodao iz Istre. Sada je prihvatio dolazak na posudbu na Poljud, čeka se jedino još odluka kluba.

Vaša reakcija na temu