Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin sastao se na Hvaru s predsjednikom Hajduka uoči utakmice s Oleksandrijom

Novi predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin sastao se na Hvaru s predsjednikom Hajduka uoči utakmice s Oleksandrijom

Na zajedničkom ručku u Zavali fotografirali su se sa šalom 'bijelih'

Slovenac Aleksander Čeferin, novi predsjednik UEFA-e, ovog ljeta se u Zavali na otoku Hvaru sastao s Hajdukovim predsjednikom Ivanom Kosom i povjerenikom za sigurnost Kristianom Petricem.

Dogodilo se to uoči utakmice Hajduka i Oleksandrije na Poljudu, a pri ruci se našao i Hajdukov šal, s kojim su se prigodno fotografirali u konobi koja je cijela u znaku 'bijelih'.

Hajdukovci su već tada mogli doznati da nasljednik Michela Platinija ne želi više politiku u sportu, te da će inzistirati na transparentnosti. Njegovi su stavovi, dakle, dijametralno suprotni od onoga što zastupa HNS, koji je netransparentan i pun političara u izvšnoj vlasti. 

Vaša reakcija na temu