Foto: Matko Begović
Novo vrijeme Apfel najavilo borbu za titulu, uz poruku vatrogascima: Vi ste za nas zvijezde!

Novo vrijeme Apfel najavilo borbu za titulu, uz poruku vatrogascima: Vi ste za nas zvijezde!

Mi smo najgledaniji malonogometni klub u Hrvatskoj, a potrudit ćemo se da tako bude i dalje - rekao je Mijo Pašalić

Malonogometni klub Novo vrijeme Apfel imao je sinoć svečano predstavljanje momčadi i sponzora u hotelu Park u Makarskoj.

Posebno je svečano bilo prigodom predstavljanja novih partnera, želja svih u klubu bila je da se napravi suradnja s vatrogascima Makarske rivijere koji su ljetos, ali i brojnih prijašnjih godina, riskirali živote prkoseći vatrenoj stihiji.

- Vi ste za nas zvijezde! - poručili su im malonogometaši.

Klub će poduprijeti DVD-ove, ali, kako je rekao prvi čovjek Mijo Pašalić, to su sitnice prema onome koliko vatrogasci pomažu svima. Bili su tamo predstavnici DVD Brela, Baška Voda, Promajna, Makarska, Drvenik, Tučepi, Podgora i Gradac.

- Ove sezone ćemo se boriti za vrh, želja nam je ne razočarati navijače, sponzore, vatrogasce. Mi smo najgledaniji malonogometni klub u Hrvatskoj, a potrudit ćemo se da tako bude i dalje. Naša želja je doći do vrha ove godine, sve ćemo učiniti da tako i bude - rekao je Pašalić.

Nakon njegovih riječi je pjevačica Romana Lalić Pejković otpjevala - 'Mi smo prvaci', a dodajmo još da Novo vrijeme sljedeći ispit ima već večeras u 19.30 sati, kada im u goste stiže Vrgorac.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare